0kr
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Personlig Träning Online

Detta Är För Dig Som Har Försökt Allt För Att Komma i Form
 Men Inget Har Fungerat


Exklusivt för män och kvinnor som vill ha personlig hjälp med att bränna fett,
bygga muskler och styrka, samt leva hälsosammare.

Vad Jag Kan Erbjuda Dig

Personligt Framtaget Träningsprogram


Simpel och effektiv träning som är baserat på dina personliga omständigheter och mål. Lär dig träna på rätt sätt, på dina villkor.

Personligt Kostschema Utifrån Dina Behov


En personligt utformad kostplan för dig att följa som är baserat på goda recept och livsmedel som du tycker om.

Kontinuerligt Support & Coachning


Jag fokuserar på att leverera personliga resultat så att just du ska kunna äta och träna på ett så optimalt sätt som möjligt. Jag finns därför tillgänglig vid alla dina frågor.

Träningsprogram

Individuellt Anpassat

Varje träningsprogram tas fram från grunden med målet att optimera just din träning utifrån dina mål och visioner. Detta sätter stopp för eventuella gissningar och sätter dig i fokus.

Nå Samtliga Fitness-mål

Oavsett ditt mål, så kan jag hjälpa dig att uppnå de med hjälp av ett effektivt träningsupplägg. Vill du bygga muskler? Bränna fett? Både och? Inga problem, med träningsprogrammet kan vi fokusera på flera aspekter samtidigt.

Kontinuerlig Utveckling

Varje aspekt av ditt träningsprogram kommer att förklaras allt eftersom. Med många informativa inlägg samt support kommer jag att hjälpa dig förstå vad som utgör grunden till effektiv träning.

Klient -

Framgångshistoria

Rijad

Rijad följde det personliga kostschemat under 2 månaders tid och lyckades både gå ner i fettprocent från 18% till 13% samtidigt som han lade på sig flera kilo muskler.


Detta skedde med hjälp av ett effektivt och välutvecklat kostupplägg tillsammans med ett bra träningsprogram och mycket vilja!


Är du nästa framgångshistora?

Kostschema

Individuell Kalori- och Makrosplit

Kostschemat byggs upp från grunden utifrån dina individuella behov. Detta innebär att den är baserad på att du får i dig rätt mängd kalorier, proteiner, kolhydrater, fetter och fiber för att nå dina mål.

Kostrådgivning med Analys

Utifrån en omfattande analys av din kost så kan vi implementera långsiktiga förändringar som kommer leda till bättre resultat. Vi kommer även tackla de problem du upplever med din kost för att ta fram användbara strategier för dig att följa.

Enkelt och Gott

Ingen gillar att äta samma tråkiga och äckliga mat varje dag. Det individuella kostschemat bygger därför på goda livsmedel och recept som du faktiskt tycker om.

Hur Det Fungerar:

1

Du Förser Mig Med Relevant Information

Efter genomförd betalning får du ett mail av mig med diverse frågor kring din kost och träning som är relevanta för mig att utveckla ditt personliga schema utifrån.


Beroende på vilket paket du väljer så blir det en rad olika frågor. Dessa används därefter som underlag.

2

Jag Utvecklar Ditt Personliga Träningsprogram och/eller Kostschema

Med hjälp av tidigare information så skapar jag ditt personliga träningsprogram och/eller kostschema.


Genomgående kontakt säkerställer att du blir nöjd med valen.

3

Du Får Detta Via Mail, Redo Att Användas

Inom 1-7 arbetsdagar får du sedan ditt träningsprogram och/eller kostschema via mail, tillsammans med diverse recept som du kan behöva.


Om vissa förändringar behöver ske så löser vi det med en gång, annars är både träningsprogrammet och kostschemat redo att börja användas.

4

Kontinuerliga Uppföljningar

Genom kontinuerliga uppföljningar och avstämningar så håller vi kontakten för att svara på frågor och se till att allt fungerar bra.


Vid kontinuerlig coachning kan vi även, utifrån behov, göra vidare utvecklingar och förändringar i programmet och schemat framöver.

Vad tidigare klienter har sagt om det:


Coachningen har helt klart varit över förväntan. Har tidigare testat på och köpt andra kostprogram/träningsprogram och har då fått ett standardupplägg. Att arbeta med dig har däremot känts betydligt mer personligt och har gett otroliga resultat på så kort tid.


Rekommenderar starkt din tjänst och kommer tipsa vänner om det i framtiden. Tack!


// Erik


Jag trodde aldrig att jag skulle kunna äta pizza och går i vikt men detta har verkligen öppnat mina ögon. Förut har jag alltid trott att det handlar om att äta tråkiga och kalorisnåla måltider som krävs för att bli av med de där extra kilon på magen.


Kommer definitivt fortsätta använda ditt kostupplägg i framtiden.


// Ann-Britt


Först vill jag meddela att jag har följt dina rekommendationer rent slaviskt och resultatet är långt över förväntan! Jag mår så mycket bättre, är jämn i ork, humör och blodsocker. Orkar mer på gymmet och ser tydliga resultat på kroppen.


Är verkligen supernöjd och kommer att fortsätta följa dina kostförslag, med modifikationer allt eftersom jag lär mig mer om hur jag ska tänka kring näringsintagen.


// Tina

Vem Är Jag?

johannes källman bild

Hej, Jag är Johannes Källman

Jag är Johannes Källman. Det är jag som har skrivit allt du har läst här på Gymlivet. Med en otrolig passion och många års erfarenhet av träning och kost så kan jag förse dig med den kunskap och verktyg du behöver för att förverkliga din drömfysik och hälsa.


Jag vet att alla kan uppnå en bättre fysik med hjälp av kunskap och motivation. Det som håller de flesta tillbaka är oftast rädsla och ovetande. Men med hjälp av mina beprövade metoder så tar vi bort gissningsleken.

Sätt igång och träna med mig idag!

100%


Pengar tillbaka granati!

Jag förser dig med en 100% Pengar-tillbaka-garanti!


Om du, av någon anledning, inte ser resultat från vårt framtida arbete tillsammans så kan du be om pengarna tillbaka inom de första 30 dagarna. Om du har något problem så är det bara att kontakta mig så löser vi det så snabbt som möjligt. Jag står fast vid denna garanti då mitt mål är att förse alla mina klienter med det resultat de förtjänar.


Träningsprogram

För dig som är ute efter ett personligt anpassat träningsprogram


SEK

999

  • Individuellt framtagen träningsplan
  • Kontroll av teknik
  • Veckorapportering
  • 24/7 e-post support (Jag svarar alltid inom 1-2 arbetsdagar)
Kostrådgivning

För dig som är ute efter ett personligt anpassat kostschema


SEK

999

  • Ett fullt anpassat kostschema
  • Rutin för kosttillskott
  • Veckorapportering
  • 24/7 e-post support (Jag svarar alltid inom 1-2 arbetsdagar)

Vanligt Förekommande Frågor

Jag har en matallergi/intolerans - fungerar det ändå?

Alla kostupplägg är speciellt framtagna från grunden utifrån dina behov, Det betyder att alla typer av allergier och/eller intoleranser tas i beaktning.


Tanken är att kostupplägget ska fungera med din livsstil och och dina behov och skräddarsys därför utifrån dina preferenser. Du ska inte behöva tvinga i dig mat som du ogillar eller har andra problem med.

Jag är vegetarian/vegan - fungerar det ändå?

Se föregående svar. Precis som vid eventuella matallergier och intoleranser så tas detta i beaktning vid utformandet av kostschemat. Om du är vegeterian/vegan/pesketerian spelar ingen roll. Du kommer att få ett kostupplägg som går i linje med livsstil och som fungerar.


Jag är själv vegetarian sedan några år tillbaka och har coachat många veganer/vegetarianer tidigare.

Fungerar det med friskvårdsbidrag?

Ja. Sedan 2018 så godkänns personlig träning som en avdragsgill friskvård enligt svenska skatteverket. Detta innebär att du kan använda friskvårdbidraget för för att betala för personlig träning på gym och/eller online.


Detta gör du genom att spara kvittot efter köpet som du sedan visar upp för din arbetsgivare.


Om du saknar någon information på kvittot som krävs för att du ska tillgodoräkna dig friskvårdsbidraget så kan du maila mig på gymlivet@hotmail.com så ska jag se till att du får den information som krävs.

Hur ofta uppdateras träningsprogrammet och/eller kostschemat?

Vid ett engångsköp av träningsprogram och kostschema så sker ingen uppdatering, däremot kan vi göra små förändringar om det är något som behöver förändras under den första månaden.


Vid coachning sker en uppdatering eventuellt var 4-6 vecka, beroende på hur det har gott. Om vi ser fortsatt bra resultat finns det ingen anledning att göra förändringar. Detta kommer däremot uppenbaras med tiden då vi håller en kontinuerlig kontakt.

Hur lång tid tar det att få kostschemat/träningsprogrammet?

Du kommer alltid att få ditt personliga kostschema och/eller träningsprogram inom 1-7 arbetsdagar. Leveransperioden kan variera något beroende på hur står efterfrågan är vid det tillfället, vilket skiljer sig från årstid till årstid. Detta brukar ofta vara högre vid början av året och före sommaren.

Är det några gömda eller återkommande kostnader?

Nej. Det förekommer inga extra kostnader utöver det som står på denna sida.


Den enda återkommande kostnaden som kommer att förekomma är vid kontinuerlig coachning, där summan dras en gång i månaden.

Hur vet jag att mina bankuppgifter är säkra?

Dina bankuppgifter är alltid säkra via portalen här på Gymlivet. Sidan är till att börja med SSL-krypterad, vilket innebär att alla bankuppgifter och liknande som du skriver in på hemsidan är krypterat och skyddat från eventuella intrång.


Utöver det så använder Gymlivet sig av Klarna Payments, vilket är en av de största aktörerna på marknaden.

Måste jag ha tillgång till ett gym?

Nej de måste du inte, vi kan utforma ditt träningsupplägg helt utifrån dina förutsättningar.

Vid ytterligare frågor kan du kontakta mig på info@gymlivet.se

© 2020 Gymlivet