• Start
  • /
  • Blogg
  • /
  • Bakad Dijon Lax | Enkelt & Proteinrikt Recept
bakad lax recept

291

33 g

1 g

18 g

Kalorier

Protein

Kolhydrater

Fett

30 min

4


Här har du ett riktigt gott recept på lite bakad lax, som är enkelt och smidigt att göra.

Det här receptet är för dig som vill ha resturangkvalité hemma i köket, perfekt för att bjuda andra på eller för att göra matlådor.

Ingredienser:

  • 4 laxfilér
  • 2 msk färsk persilja
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1.5 tsk Dijonsenap
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk citronjuice
  • 1 citron

Instruktioner:

  1. 1
    Sätt på ungen till 225 grader.
  2. 2
    Placera laxfilén på ett bakplåtspapper.
  3. 3
    I en mindre skål blandar du sedan persilja, vitlök, olivolja, Dijonsenap, citronjuice , peppar och salt.
  4. 4
    Sprid sedan detta över laxen och toppa varje filé med en skiva av citron.
  5. 5
    Sätt in i ungen och låt det bakas 12-15 minuter.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Add Content Block

Prenumerera På Nyhetsbrevet