spenatfylld kyckling

300

50 g

2 g

8 g

Kalorier

Protein

Kolhydrater

Fett

45 min

3


Ingredienser:

  • 450 g kycklingbröstfilé
  • 4 msk ricotta
  • 100 g babyspenat
  • 2 salladslök
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk paprikakrydda
  • Salt och peppar
  • 1/2 citron

Instruktioner:

  1. 1
    Sätt på ungen på 200 grader.
  2. 2
    Hacka babyspenaten och salladslöken och blanda sedan dessa i en skål tillsammans med ricottan.Skär sedan kycklingbrösten för att skapa en ficka i mitten.
  3. 3
    Fyll sedan fickorna med spenatmixen.
  4. 4
    Blanda sedan salt, peppar, paprikakrydda och vitlökspulvret för att sedan massera blandningen över kycklingbrösten.
  5. 5
    Ställ in kycklingbrösten i ungen och låt tillagas i 30-40 minuter, tills då att kycklingen är helt genomkokt.
  6. 6
    Häll på citronjuicen och servera det varmt.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Add Content Block

Prenumerera På Nyhetsbrevet