• Start
  • /
  • Blogg
  • /
  • 11 manliga instagram-konton att följa

11 manliga instagram-konton att följa

De flesta av oss kan sitta i flera timmar och kolla igenom vår Instagramfeed. Vi kollar på lunchrasten, på tunnelbanan,  och ibland kan det bli lite mycket. Men oroa dig inte, här kommer några Instagram-konton du borde följa för att få din vardagliga dos utav motivation till träningen.

Det finns flera miljoner Instagram-konton och det kan bli svårt att hitta de riktigt guldklimparna. I dagens samhälle har nästan alla idrottare och gymfantaster ett eget Instagram-konto men vi har tagit fram de 11 bästa manliga kontorna för dig att följa!

Vill ni ha ännu mer inspiration och motivation kan ni gärna få följa vårt egna Instagram-konto, Gymlivet_com.

1. The Rock

Ett foto publicerat av therock (@therock)

Nummer 1 är självklart Dwayne ”The Rock” Johnson. En professionell brottare, skådespelare, producent och monster är vad du ser på hans konto. Han har bland de mest motiverande Instagram-konton som finns. På hans konto följer man hans liv och ofta lägger han ut bilder från gymmet.

2. Ako Rahim

Ett foto publicerat av Ako Rahim (@akorahim)

Ako Rahim är en av gladiatorerna. Utöver det tränar han som bara den, har tävlat i Athletic Fitness och vann VM år 2011. Han har även kommit sexa i Arnold Classic Europe år 2012. Följer man Ako på instagram blir man ofta riktigt taggad på att dra till gymmet och träna.

3. DevinPhysique

Ett foto publicerat av @thededicatedbrand (@devinphysique)

Devin lever sitt extremt lyxiga gymliv på Instagram. Här finns inte bara gym motivation utan mer utav en livsstil som många strävar efter. När man ser bilarna han åker med påväg till gymmet vill man inget annat än att bli framgångsrik vilket ger den lilla extra putten i din vardag.

4. Sergi Constance

Ett foto publicerat av Sergi Constance (@sergiconstance)

Sergi Contance är en fitness modell som har blivit väldigt känd inom fitnessvärlden. Det är inte så konstigt när man kollar på hans fysik. Strävar du efter en seriöst snygg kropp kan Sergis kropp vara ett bra mål att sträva efter.

5. Jeff Seid

Ett foto publicerat av Jeff Seid (@jeff_seid)

 Jeff Seid är en av de yngre fitnessmodellerna. Han har precis fyllt 21 år. Att uppnå hans fysik vid hans ålder är otroligt motiverande när man tänker på vilken dedikation han har visat.

6. Sadik Hadzovic

Ett foto publicerat av Sadik Hadzovic (@sadikhadzovic)

Sadik Hazovic har tävlat inom fitness sedan 2012. Under de tre senaste åren har han medverkat i 12 tävling och har aldrig kommit sämre än en fjärdeplats. Helt otroligt driven och vet verkligen vilka mål han har och kämpar för att uppnå de.

7. Lazar Angelov

Ett foto publicerat av Lazar Angelov (@lazar_angelov_official)

Lazar Angelov har varit otroligt stor de senaste åren. Han började med att spela basket på en hög nivå. Han är från Bulgarien och har till och med spelat för deras nationallag inom basket. Senare hittade han sin sanna passion för fitness och har blivit ett av de största namnen inom industrin.

8. Lex Griffin

Ett foto publicerat av Lex Griffin | #TeamBOOMBabY (@lex_fitness)

Lex Griffin är en fitnessmodell sponsrad av Gymshark. Om inte hans skägg är tillräckligt med motivation för dig så har du resten av hans välutvecklade kropp. En riktig stark och driven kille från England som du måste följa!

9. Marc Fitt

Ett foto publicerat av Marc Fitt (@marc_fitt)

Mark Fitt är inte bara en fitnessmodell, han är också en entreprenör och på hans Instagram-konto följer man hans liv vilket kan vara mycket intressant. Skillnaden på Marcs Instagram är just att han ofta lägger ut motiverande bilder som uppmuntrar dig i olika aspekter utav ditt liv.

10. Neal Maddox

Ett foto publicerat av nealmaddox (@nealmaddox)

Neal Maddox är ägeren utav Crossfit X-treme Athletics och håller på med crossfit. Väldigt hurtig person och du får dagligen motivation till att gå ut i världen för att göra saker varje dag.

11. Kyle Clarke

Ett foto publicerat av Kyle Clarke (@kyleclarke)

Kyle Clarke är en fitnessmodell med en allmänt riktigt bra fysik, på hans Instagram-konto kan du följa hans gymliv när han tränar. Bra tillägg för din Instagramfeed för att få lite extra motivation!

Vilket är ditt favorit instagramkonto? Kommentera gärna!

Lanksida.se

Reggad på Commo.se

Svensk länkkatalog - lägg till din sajt gratis

Webbkatalog.se

Kvalitetskatalogen.se MyBuddys Länkkatalog sportbloggar.info

Johannes Källman

Hej, det är jag som är Johannes. Jag är författaren bakom Gymlivet (Numera OurFitness) där jag strävar efter att förse mina läsare med användbar information som inte är fullt av skitsnack.Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Add Content Block

Prenumerera På Nyhetsbrevet & Få En Gratis Guide Till Hur Du Sätter Upp Ett Effektivt Kostupplägg