• Start
  • /
  • Blogg
  • /
  • Sveriges 6 bästa träningsbloggar!

Sveriges 6 bästa träningsbloggar!

Vill du läsa mer om träning, kost och liknande? 

Inga problem, jag har samlat mina sex favoriter inom träningsbloggar i en lista för dig att gräva dig djupare in i! Det finns en hel del träningsbloggar i Sverige och kan därför vara att sålla ut de bästa! Men det har jag gjort åt dig! Dessa träningsbloggar är inte bloggar om en viss person och vad han/hon tränar utan detta är mer av faktabaserade bloggar som du kan lära dig utav och utvecklas inom styrketräning!

*host* Det finns ju ingen som slår vår egna sida såklart! *host*

1.Styrkelabbet

Styrkelabbet ägs av Daniel Richter. Först kommer såklart styrkelabbet. Jag kommer ihåg när jag började träna och jag började läsa hans blogg. Sprängfylld med superbra fakta och definitivt en av Sveriges största träningsbloggar! Han skriver mest om tyngdlyftning och styrketräning och har en väldigt jordnära och lättförstådd stil som är en fröjd att läsa!

Nämnde jag att han vann ”Årets träningsblogg 2014”?

2.Träna styrka

Träna styrka ägs av Jacob Gudiol eller mytkrossaren, han skriver här lite mindre artiklar om träningslära och delar även med sig av sina egna åsikter. Otroligt roligt att läsa då han verkligen går in i minsta detalj på olika ämnen och är extremt källkritisk! Kolla in det!

3.Muscles

Muscles är en sida med massor av artiklar kring träning! Dem har även en webbshop men det är just ”blogg” sidan av sajten som jag gillar. Som sagt så är det otroligt många artiklar kring diverse träning. Här kan du fastna i flera dagar med verkligen allt möjligt!

4.Styrkebloggen

Inte lika aktiv som den brukade vara men det finns fortfarande en hel del intressanta artiklar att kolla in där. Ägs av Emanuel Lindström och här kan du läsa om massor av gott och blandat från bästa julklapparna till folk som tränar till styrketräning!

5.Träningslära

Träningslära ägs av Jacob Gudiol och Niclas Neuman. Ja, samma Jacob som innan! Här har du verkligen faktabaserade artiklar med otroligt djup. Du kan läsa om allt möjligt i långa invecklade artiklar om olika frågor och liknande. OTROLIGT spännande att läsa dessa då de verkligen är faktabaserade utan och innan!

6.Träning och nutrition

Här har du en väldigt jordnära blogg som ägs av Jens Sundén. Detta är lite av en juvel då han går in i detalj inom olika ämnen men fortfarande stannar nere på jorden!

 

Där har du mina sex favorit träningsbloggar. Nu har du förhoppningsvis en hel del och läsa! Annars har du ju faktiskt min egna sida, här har jag massor av faktabaserad information som kommer att hjälpa dig med din styrketräning! Tack för mig!

Har ni några andra förslag så lämna gärna en kommentar!

Johannes Källman

Hej, det är jag som är Johannes. Jag är författaren bakom Gymlivet (Numera OurFitness) där jag strävar efter att förse mina läsare med användbar information som inte är fullt av skitsnack.Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Add Content Block

Prenumerera På Nyhetsbrevet & Få En Gratis Guide Till Hur Du Sätter Upp Ett Effektivt Kostupplägg