0kr
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Testosteron - Kosttillskott

Låga testosteronnivåer kan ofta länkas till många negativa tillstånd och åkommor hos män, och är något som blir allt mer påtagligt i högre åldrar. 

Det är även vanligt för män i alla åldrar att söka efter sätt att öka sitt testosteron på, för att eventuellt uppleva bättre muskelbyggande effekter.

Det finns många olika kosttillskott om påstår sig höja dina testosteronvärden, men många av de är dock ineffektiva.

Guider:

Bockhornsklöver (även känt som fenugeek) är en växt som ofta används för dess påstående effekter på testosteronproduktionen.

Din Guide Till Kosttillskott Av Bockhornsklöver (Fenugeek)

Tribulus terrestris är en adaptogen som säljs som ett kosttillskott för att öka testosteron och främja sexuell hälsa hos män.

Allt om Tribulus Terrestris | Bästa Tiggarnöt Tillskott 2022

D-asparaginsyra (DAA) är en aminosyra som reglerar hormoner i kroppen, men marknadsförs även som ett tillskott för ökat testosteron.

Allt om D-Asparaginsyra | Bästa DAA-Tillskott 2022

Q10 är ett populärt kosttillskott som används för dess antioxidativa effekter, såväl som för dess effekt på kroppens energiproduktion.

Allt om Q10 | Bästa Q10 Tillskott 2022

DHEA är en substans (och läkemedel i Sverige) som kan öka dina kroppsnivåer av DHEA, testosteron och östrogen.

Allt Om DHEAs Påverkan På Testosteron, Östrogen & Mer

ZMA är ett populärt kosttillskott inom träningsvärlden, med många påståenden om bättre träningsprestation och muskelbyggande. Stämmer det?

Allt Om ZMA | Bästa ZMA-Tillskottet 2022

Här går vi igenom allt om ashwagandha, dess fördelar, dosering, biverkningar och användningsområden, samt de bästa tillskotten.

Din Guide Till Ashwagandha | Bästa Ashwagandha 2022

Magnesium är en mineral som vi alla människor behöver få i oss från vår kost till via kosttillskott. Här är de bästa magnesiumtillskotten.

Din Guide Till Magnesium | Bästa Magnesiumtillskott 2022