0kr
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Vitaminer & Mineraler - Kosttillskott

Vitaminer & mineraler (även kallat mikronutrienter) är organiska molekyler som din kropp behöver i mindre mängder för att fungera och hållas hälsosam

Många av dessa vitaminer & mineraler finns tillgängliga som kosttillskott.

Guider:

Biotin (Vitamin B7 eller Vitamin H) är en väsentlig vitamin, men som också marknadsförs som ett tillskott för hud, hår och naglar.

Bästa Biotin Tillskott (2023): Bäst i Test

ZMA är ett populärt kosttillskott inom träningsvärlden, med många påståenden om bättre träningsprestation och muskelbyggande. Stämmer det?

Allt Om ZMA | Bästa ZMA-Tillskottet 2022

Selen, en essentiell mineral som krävs för att bibehålla en rad olika funktioner i kroppen. Men bör du ta ett tillskott av Selen eller inte?

Allt Om Selen | Bästa Selentillskott 2022

Jod är en väsentlig mineral för produktionen av sköldkörtelhormoner. Här kan du lära dig allt om jod, samt vilket det bästa jodtillskottet är.

Din Guide Till Jod | Bästa Jodtillskott 2022

Multivitamintillskott är populära kosttillskott vars syfte är att förse dig med viktiga vitaminer och mineraler som kan förbättra din hälsa.

Din Guide Till Multivitamintillskott | Bästa Multivitamin 2022

D-vitamin är väsentligt för att upprätthålla en god allmänhälsa, men det är tyvärr svårt att få i sig tillräckligt utan ett D-vitamintillskott.

Din Guide Till D-vitamin | Bästa D-vitamintillskottet 2022

Zink är en viktig mineral som vi alla behöver konsumera dagligen.Här går vi igenom allt du behöver veta, samt listar de bästa zinktillskotten.

Din Guide Till Zink | Bästa Zinktillskotten 2022

Magnesium är en mineral som vi alla människor behöver få i oss från vår kost till via kosttillskott. Här är de bästa magnesiumtillskotten.

Din Guide Till Magnesium | Bästa Magnesiumtillskott 2022

Vitamin B12 är ett väsentligt näringsämne som alla människor behöver för att leva effektiva och hälsosamma liv. En guide till vitamin B12.

Din Guide Till Vitamin B12 | Bästa Vitamin B12 Tillskott 2022